De datum van onze jaarvergadering 2024 is bekend,

Deze vergadering zal worden gehouden op 18 juli 2024 om 18.30u en iedere huurder van ZOwonen in de gemeente Beekdaelen is welkom. Wel graag even aanmelden, dit kan tot uiterlijk 4 juli 2024. Dit kan per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of schriftelijk via ons correspondentie adres. Na aanmelding krijgt u de de nodige informatie betreffende de locatie van ons toegestuurd.

Opgeven als bestuurslid of als lid van onze klankbordgroep:
U kunt zich ook aanmelden als bestuurslid of lid van onze klankbordgroep.
Geef dan even aan dat u zich graag als zodanig wilt opgeven en vermeld dan duidelijk of u bestuurslid of lid van onze klankbordgroep wil worden. 
 
 
Onze contactgegevens:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en www.bwrbeekdaelen.nl/contact
 
Bent u niet in de gelegenheid om dit via een computer te doen, dan kunt u een briefje, met uw contactgegevens naar onderstaand postadres onder vermelding van ‘bestuurslid’ of
‘klankbordgroep’ of ‘bestuurslid + jaarvergadering’ of ‘klankbordgroep + jaarvergadering’.
 
Ook kunt u agendapunten voor de jaarvergadering inbrengen en kunnen via dezelfde weg als de aanmelding aan ons worden toegezonden.
 
Ons postadres:

Als u huurder van ZOwonen bent:                                                          Als U géén huurder bent van ZOwonen:
(postzegel niet nodig)

Stichting Bewonersraad                                                                          Stichting Bewonersraad
Antwoordnummer 10302                                                                        Postbus 71
6365XV Schinnen                                                                                     6365ZH Schinnen